امضای تفاهم‌نامه همکاری میان مؤسسه خیریه محک و مرکز تحقیقات سلول و ژن‌درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان مؤسسه خیریه محک و مرکز تحقیقات سلول و ژن‌درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان مؤسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک) و مرکز تحقیقات سلول و ژن‌درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران به امضا رسید. این تفاهم‌نامه با هدف گسترش همکاری‌های فناوری، پژوهشی و درمانی، توسعه روش‌های نوین درمانی و برای کودکان مبتلا به سرطان منعقد شد.

مراسم امضای این تفاهم‌نامه در دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور جمعی از مسئولانبرگزار گردید. از جمله افراد حاضر در این جلسه می‌توان به دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر آراسب احمدیان، مدیرعامل مؤسسه خیریه محک، دکتر محسن روزرخ، رئیس مرکز تحقیقات خون و سرطان کودکان محک، و دکتر امیرعلی حمیدیه، رئیس مرکز تحقیقات سلول و ژن‌درمانی کودکان، اشاره کرد.

 

محورهای همکاری و اهداف تفاهم‌نامه

بر اساس این تفاهم‌نامه، همکاری‌های مشترک در حوزه‌های زیر توسعه خواهد یافت:

• تحقیقات پایه و بالینی در زمینه درمان سرطان کودکان: دو طرف توافق کردند که در زمینه سلول‌درمانی و ژن‌درمانی به‌عنوان روش‌های نوین درمانی، پژوهش‌های مشترکی انجام دهند.

• توسعه زیرساخت‌های پژوهشی، فناوری و درمانی: ایجاد و توسعه امکانات تحقیقاتی – فناوری و درمانی برای ارائه روش‌های نوین به بیماران از جمله اهداف این همکاری است.

• تبادل دانش و تجربه: برگزاری کارگاه‌ها، سمینارهای آموزشی و پروژه‌های مشترک پژوهشی-فناوری برای انتقال دانش میان متخصصان و پژوهشگران.

• حمایت از کودکان مبتلا به سرطان: همکاری در ارائه راهکارهای علمی و بالینی جهت افزایش کیفیت زندگی بیماران و خانواده‌های آن‌ها.

 

اهمیت این همکاری در بهبود درمان سرطان کودکان

در این مراسم، ابتدا دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن تأکید بر اهمیت تحقیقات فناوری در حوزه سرطان کودکان، اظهار داشت: «امروزه، پیشرفت‌های علمی در حوزه ژن‌درمانی و سلول‌درمانی نقش مهمی در درمان بیماری‌های صعب‌العلاج از جمله سرطان کودکان ایفا می‌کند که همکاری میان مراکز دانشگاهی و خیریه‌هایی مانند محک، می‌تواند به بهبود شرایط درمانی این بیماران کمک کند.»

دکتر آراسب احمدیان، مدیرعامل محک، نیز با اشاره به رسالت این مؤسسه در حمایت از کودکان مبتلا به سرطان گفت: «محک همواره تلاش کرده است تا با بهره‌گیری از دانش روز و همکاری با مراکز علمی معتبر، خدمات درمانی نوین را به کودکان مبتلا به سرطان ارائه دهد. این تفاهم‌نامه گامی مهم در مسیر تحقق این هدف است.»

در ادامه دکتر محسن روزخ رئیس مرکز تحقیقات سرطان محک ضمن بیان پیشرفت های موسسه محک در درمان سرطان کودکان به فعال شدن حوزه تحقیقات و فناوری در این موسسه در طی سالهای اخیر اشاره کرد.

 در انتها دکتر امیرعلی حمیدیه، رئیس مرکز تحقیقات سلول و ژن‌درمانی کودکان، بر نقش تحقیقات سلول و ژن درمانی در بهبود درمان سرطان کودکان تأکید کرد و گفت: «امضای این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز اجرای پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته خواهد بود که می‌تواند منجر به توسعه روش‌های جدید درمانی و افزایش شانس بهبودی بیماران شود.»

این تفاهم‌نامه به‌عنوان یک گام مؤثر در جهت بهبود روش‌های درمانی و ارتقای سطح تحقیقات پزشکی در زمینه سرطان کودکان محسوب می‌شود. همکاری میان یک مؤسسه خیریه معتبر و یک مرکز تحقیقاتی پیشرفته، نه‌تنها به توسعه دانش علمی کشور کمک می‌کند، بلکه می‌تواند امید تازه‌ای برای بیماران و خانواده‌های آن‌ها به ارمغان آورد.

 

key words
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *