درمان نوین STAb-T؛ تحول در ایمونوتراپی و امیدی تازه برای بیماران مبتلا به لوسمی حاد سلول T

درمان نوین STAb-T؛ تحول در ایمونوتراپی و امیدی تازه برای بیماران مبتلا به لوسمی حاد سلول T

پژوهشگران واحد تحقیقات بالینی ایمونوتراپی سرطان H12O-CNIO و مؤسسه تحقیقات لوسمی خوزه کارراس در بارسلونا، موفق به توسعه درمان پیشرفته‌ای به نام STAb-T شده‌اند. این درمان هدفمند برای بیمارانی طراحی شده است که به درمان‌های مرسوم، مانند شیمی‌درمانی یا پیوند مغز استخوان، مقاوم بوده و گزینه‌های درمانی محدودی در اختیار دارند.

 

مکانیزم پیشرفته STAb-T

در این روش، سلول‌های T بیمار اصلاح ژنتیکی شده و آنتی‌بادی‌های دوگانه‌هدف تولید می‌کنند که قادرند به‌طور همزمان دو هدف را شناسایی کنند: یک هدف بر روی سلول‌های سرطانی و دیگری بر روی سلول‌های T. این آنتی‌بادی‌ها پلی مصنوعی ایجاد می‌کنند که تماس مستقیم سلول‌های T درمانی با سلول‌های سرطانی را ممکن کرده و به تخریب دقیق آن‌ها کمک می‌کند، در حالی که سلول‌های T سالم حفظ می‌شوند. این روش که پیشرفته‌تر از درمان‌های CAR-T است، به‌ویژه برای بیمارانی که تعداد سلول‌های T سالم در بدنشان کاهش یافته، ایمن‌تر و مؤثرتر است.

 

گامی نوین در درمان شخصی‌سازی‌شده سرطان

STAb-T به‌عنوان بخشی از تلاش‌ها برای توسعه درمان‌های شخصی‌سازی‌شده و سازگار با ویژگی‌های هر بیمار، می‌تواند تحولی در ایمونوتراپی سرطان ایجاد کند. نتایج آزمایشگاهی این روش نشان‌دهنده کارایی بالا در از بین بردن سلول‌های سرطانی بوده و پژوهشگران در حال آماده‌سازی مراحل آزمایش‌های بالینی هستند.

 

چشم‌انداز آینده

پتانسیل این درمان فراتر از لوسمی حاد لنفوبلاستیک سلول T بوده و امکان استفاده از آن در انواع مختلف سرطان در حال بررسی است. این دستاورد که در ژورنال تخصصی Journal for Immunotherapy of Cancer منتشر شده، می‌تواند به گسترش دایره بهره‌مندی بیماران از ایمونوتراپی و ارائه گزینه‌های درمانی نوین برای بیماران مقاوم به درمان‌های مرسوم منجر شود.

 

لینک خبر

key words
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *