هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی با همکاری مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی در تاریخ ۲۹ آذر ۱۴۰۳ با همکاری مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار گردید.
هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی در تاریخ ۲۹ آذر ۱۴۰۳ توسط مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار گردید.
مراسم افتتاحیه در این سمپوزیوم با حضور چهره های برجستهی علمی از جمله، دکتر سید رضا رئیس کرمی ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر اکبر عبداللهی اصل سرپرست اداره کل امور دارو و مواد تحت کنترل، دکتر رامین کردی سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر امیرعلی حمیدیه ریاست سمپوزیوم و پژوهشکده ژن، سلول و بافت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر روح الله شیرزادی ریاست بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر وحید ضیائی مدیر گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در محل بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.
دکتر حمیدیه در سخنرانی افتتاحیه، ژندرمانی را یکی از گامهای اساسی برای توسعه درمانهای نوین در بیماریهای ژنتیکی، نادر، صعبالعلاج و اختلالات خونی بدخیم و غیربدخیم دانست. وی پیشرفتهای این حوزه را در درمان بیماریهایی نظیر تالاسمی ماژور، آنمی داسیشکل، هموفیلی، دیستروفی عضلانی دوشن و سایر بیماریها بسیار امیدبخش توصیف کرد و تأکید نمود که ژندرمانی، در کنار فناوریهای نوینی چون هوش مصنوعی و کوانتوم، آینده درمانهای پزشکی را متحول خواهد کرد.
به گفته رئیس سمپوزیوم، این رویداد فرصتی برای همافزایی میان متخصصان، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان حوزههای علوم پایه و بالینی بود و نشاندهنده جایگاه ویژه ژندرمانی در میان فناوریهای نوین پزشکی و لازمه ی حرکت به سمت درمان موثر و با کیفیت عنوان نمود.
دکتر مریم بهفر، دبیر علمی سمپوزیوم، با اشاره به برگزاری هرساله این سمپوزیوم، از ۴ پنل تخصصی که با حضور متخصصان مجرب داخلی و بین المللی از دانشگاه های مطرح دنیا در تاریخ ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۳ به صورت حضوری و آنلاین در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار گردید صحبت نمود . وی همچنین عنوان کرد در این پنلها به بحث و بررسی محورهایی نظیر ژن درمانی و چشم انداز آینده آن، قوانین محصولات ژن درمانی، اصول مطالعات بالینی و پیش بالینی با رویکرد ژن درمانی و اخلاق در بحث ژن درمانی، روشهای نوین انتقال و ویرایش ژنوم، ژندرمانی در بیماریهای ژنتیکی، نادر و بیماریهای خونی پرداخته شد و سخنرانیهای متنوعی درباره آخرین دستاوردهای علمی در حوزه ژندرمانی صورت گرفت.
این سمپوزیوم، با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به فناوری ژندرمانی در کشور، بستری برای ارائه راهکارهای نوین و پیشرفتهای علمی در درمان بیماریهای پیچیده فراهم کرد.
ارسال نظر